Imobiliare (1712)
Dacia (67)
Audi (23)
BMW (23)
Oferte (693)
Cereri (71)
AJOFM (2)
Console (15)
Femei (13)
Barbati (95)
Diverse (657)
Afaceri (250)
Haine (91)
Pierderi (30)
 






Vremea

Curs Valutar

16 April 2024

1 EUR = . RON

1 USD = RON
 
16-04-2024

Servicii autorizate pentru implementarea Regulamentului UE 6792016






Anunt: Servicii autorizate complete pentru firme/organizatii in vederea respectarii
Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Din 25 mai 2018 exista riscul ca fosti/actuali clienti persoane fizice sau angajati sa sesizeze autoritatea ANSPDCP cu privire la faptul ca fie nu li s-au adus la cunostinta drepturile privind protectia datelor cu caracter personal, fie ca a existat o scurgere de date din firma/organizatia dvs in urma careia li s-au incalcat aceste drepturi.
Cum va puteti proteja? Functie de volumul datelor personale prelucrate, de aria in care se afla persoanele vizate si de caracterul sistematic al prelucrarii datelor, vom stabili daca aveti sau nu nevoie de un DPO (Data Protection Officer).
Indiferent de existenta sau nu a unui DPO, aveti obligatia de a intocmi o politica de confidentialitate semnata de management si vizibila in loc public (va oferim gratuit o adresa web unde puteti sa o publicati) precum si modificarea unor contracte (in special servicii externalizate), fise de post etc.
- Pentru situatia in care nu este nevoie de DPO, noi intocmim toate documentele necesare (incepand cu politica de confidentialitate) si veti plati doar 500 lei o singura data;
- Pentru situatia in care este nevoie de DPO, noi ne asumam aceasta functie externalizata in relatia cu ANSPDCP si vom efectua pentru dvs toate actele si demersurile necesare inclusiv managementul de risc. Vom incheia un contract in valoare de 250 lei/lunar si ne vom deplasa la sediul dvs o data pe luna (deplasarile in afara Bucurestiului se vor deconta de client).
Un DPO externalizat este o solutie eficienta si economica pentru firme si organizatii, pentru ca nu pot fi DPO (conflict de interese) managerii, administratorii sau angajatii din departamentele in care exista date de interes personal (IT, financiar, resurse umane).
Atentie la situatiile in care prelucrati date care contin pe langa identitatea unica a persoanelor vizate si un profil de orice tip al acestora (medical, social, economic, politic, rasial, religios, sexual). Amenzile sunt uriase, pana la 20 milioane euro! Nu este suficient sa avertizati ca folositi cookies! Pret: 500 Lei

Pret: 500 RON

Numele autorului anuntului:
Telefon de contact: 0787562588

Categoria: Prestari servicii
Subcategoria: Acest anunt nu are subcategorie

Imagini relevante pentru acest anunt: Google Images

Anunt adaugat pe: 27-06-2018.

Perioada de valabilitate a anuntului a fost indicata la (3) luna/luni.

Anuntul a expirat si este posibil sa nu mai fie de actualitate.


Raspunde pe site / Trimite E-mail »



Doresc sa primesc o copie.



Cod de securitate:





Raspunsul va fi afisat dupa ce acesta va fi aprobat de administratorul site-ului.


Raspunsuri primite la acest anunt (ordine: cele mai recente)


             








Cauta

Categoria:


Subcategoria:


Cuvant Cheie:









Prima Pagina Adauga Anunt Politica de confidentialitate Reclama pe site Contact

Firme din Galati Harti Galati Harta judet Galati Telefoane Utile Vremea in Galati Calculator TVA Ziare in Galati Calculator distante kilometri